barbecue
barbecue schalen en pakketten
wilt u ook lekker gaan barbecueën? ga dan voor onze barbecue schaal maar liefst 6 stukken vlees per persoon. ook hebben we een heerlijk barbecue pakket met vers afgebakken stokbrood, rijk opgemaakte salades en nog veel meer.
Wilt u ook een barbecue huren? per barbecue inclusief gasfles betaald uw € 35 ( deze hoeft u niet schoon te maken)
ook bieden wij een luxe barbecue aan beschikbaar vanaf 20 personen voor maar € 70
ook kunnen wij borden en bestek leveren vanaf 15 personen is dit gratis. hieronder betaald u € 1,50 p.p.
wilt u ook een buffet tafel? neem hiervoor dan contact met ons op.
wilt u dat wij voor uw het vlees bakken? neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Barbecueschaal holland

- duitse braadworst
- varkensshaslick
- speklapjes
- procereur lapjes
- hamburger
- kipsaté
Barbecueschaal western

- kip hawai spiesje
- drumsticks
- karbonade
- vakensfilet
- huisgemaakte spareribs
- biefstuk
Zelf vlees samenstellen
Barbecue arrangement holland

- duitse braadworst
- kip shaslick
- speklapjes
- procereur lapjes
- hamburger extra groot
- kipsaté
- Opgemaakte salade
(keuze uit 2 soorten vanaf 15 personen beide)- Huzaren
- Rundvlees
- Meloen parten
- Stokbrood + huisgemaakte kruidenboter
- 6 soorten saus
Barbecue arrangement western

- kip hawai spiesje
- drumsticks
- karbonade
- varkensfilet
- huisgemaakte spareribs
- biefstuk
- Opgemaakte salade
(keuze uit 2 soorten vanaf 15 personen beide)- Huzaren
- Rundvlees
- Meloen parten
- Stokbrood + huisgemaakte kruidenboter
- 6 soorten saus
Standaad gas barbecue

Luxe barbecue op lavastenen

beschikbaar vanaf 20 personen
De barbecue is 120x100x240cm groot
arrangement voor fiësta pan
- Hamburgers per 30 stuks € 22,00
- Beenham € 1,55 (geschikt voor een broodje)
- Braadworsten per 15 stuks € 22,00
- Procereurlapjes € 1,50 p.st
- Uienringen zak 1kg € 3,25
- Kadetten per 8 stuks € 3,75
- Wegwerp borden per 50 stuks € 4,55
fiësta pan

Wilt u dat wij het vlees voor u gaan bakken? neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.






